Patronen

Ik heb stiekem alweer zin in Sinterklaas!

Weet je nog toen de mussen haast van het dak vielen van de hitte? Het lijkt wel een week geleden, maar ondertussen is het stiekem alweer ècht herfstweer aan het worden en daar word ik altijd zo vreselijk blij van. Hoe heerlijk de zomerzon ook was…. hij kan echt niet op tegen boerenkool, stoofpeertjes, warme chocomel met slagroom, chocolade kruidnootjes, marsepein en versgebakken appeltaart. En herfstwandelingen in het bos natuurlijk, ’s avonds op de bank onder een dekentje bij kaarslicht, lekkere dikke truien en shawls en jurkjes met maillots. Maar stiekem gaat het toch vooral om het eten 😉

Omdat deze maanden altijd extra hard voorbij vliegen ben ik er voor het eerst maar eens op tijd bij. Vorig jaar was mijn Sinterklaasslinger namelijk maar nèt op tijd klaar om het huis een beetje in de sfeer van 5 december te krijgen. Het stond ook pas een paar jaar op mijn lijstje om toch wel erg graag een keer te maken. Eenmaal af was het ook wel echt een plaatje en ik kijk er naar uit om hem straks weer op te hangen en de schoentjes van onze o-zo zoete kindjes te vullen met leuks en lekkers.

 

 

Dit jaar ben ik beter bezig en zullen de kids goed voorbereid voor de Sint verschijnen in mooie mommy-made outfits met toepasselijke prints. En zij niet alleen, want ik heb zowel het naaipatroon voor de vilten slinger als de SVG snijbestanden beschikbaar gemaakt zodat jullie ook alvast in de sfeer kunnen komen en net zulke gestijlde feestnummertjes kunnen presenteren aan de goedheiligman. De snijbestanden bevatten zowel een puzzeltje om de vilten slinger in folie na te maken als een bestand om een éénkleurige print uit te snijden. (Tip: ook héél erg leuk als sticker of glasets om je kruidnootjes-bewaarplek feestelijk te decoreren!)

 

 

DOWNLOAD HET PATROON HIER (via Craftsy; PayPal)

of

DOWNLOAD HET PATROON HIER (via Etsy; iDeal)

 

Wie niet zelf aan de slag wil of kan kan ook een bedrukt shirtje bestellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@studiozacht.nl o.v.v. Sinterklaasshirt. Vermeld dan meteen even de naam van het kindje en welke maat het shirtje moet zijn. De shirtjes kosten €10,- per stuk excl verzendkosten. Bestellen kan tot 1 december!

 

Veel liefs,

Marloes van StudioZACHT

Sewaholic sinds 1995

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *