Workshop

Workshop softshell gymtas!

Wat een fantastisch idee zag ik voorbijkomen op Instagram: een gymtas van softshell. Nu het mooie weer voorlopig even voorbij is (ik moest van de week zelfs de autoruit krabben!) moest ik toch even denken aan mijn lieve dochter die met haar klas iedere donderdag de wijk door wandelt op weg naar de gymzaal. Het is dan toch best fijn als je gymkleren lekker droog blijven tijdens deze oversteek!


Foto: Swafing

Mijn enthousiasme werd gedeeld want op mijn vraag wie er zin heeft in een workshop om een softshell gymtas te maken werd meteen positief gereageerd. Dus: zo gezegd zo gedaan, ik ga een workshop plannen.

Save the date!

Datum: vrijdag 23 november
Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Kosten: 50,- incl materialen, koffie & thee. (Materialen: softshell in 2 kleuren, koord, reflecterend paspel- en biaisband, decoratief bandje, garen en opstrijkprint naar keuze.)


Kleuren kiezen: 1) lollies + neonroze, 2) geometrische vosjes + mosterdgeel, 3) tijgers + limegroen, 4) bubbels + blauw.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Zelfs met maar heel weinig naaiervaring kan je deze workshop volgen. Je hebt alleen een eigen (of geleende) naaimachine nodig en je moet er een beetje mee uit de voeten kunnen.

Hoe meld je je aan voor deze workshop?

Stuur een e-mail naar info@studiozacht.nl om je in te schrijven voor de workshop. Vermeld dan erbij welke kleuren softshell en wat voor strijkprint je graag wil. De strijkprint kan een naam zijn of een afbeelding. Wanneer je een afbeelding mee, houd er dan rekening mee dat de print een effen silhouet is en stuur de afbeelding meteen mee in je e-mail. Je inschrijving is bevestigd na ontvangst van betaling, betaalgegevens ontvang je per e-mail.

Handig om te weten

Wat nog wel even slim is om erbij te vertellen: er is maar beperkt plaats (maximaal 6 deelnemers) dus vol is ook echt vol. Wacht daarom niet te lang met inschrijven anders heb je kans dat er geen plaats meer voor je is. Heb je meerdere kinderen waar je een tas voor wil maken dan kan je extra materiaalpakketjes bestellen. Dit kan alleen vooraf! Tenslotte is het ook handig om te weten dat ik mijn workshops en naailessen aan huis geef en dat er huisdieren aanwezig zijn. Nu zijn de vissen waarschijnlijk niet zo’n probleem, maar als je allergisch bent voor hondenharen is het slim om je allergiemedicatie in te nemen! De hond kan tijdens de workshop in een aparte ruimte verblijven wanneer dit gewenst is, aarzel niet om dit aan te geven wanneer je dat een stuk fijner gaat vinden!

 

Veel liefs,

Marloes van StudioZACHT

Sewaholic sinds 1995

PS. Vergeet mij niet te volgen via Facebook en Instagram!
Ik heb nog zo veel meer leuks om met je te delen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *